Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 15. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: www.police.hu

A balesetek számának csökkentése a cél

A balesetek számának csökkentése a cél

Komárom-Esztergom megyében is az ittasan vagy bódult állapotban vezetők voltak fókuszban.

Komárom-Esztergom megyében is fokozottan ellenőrizte a rendőrség a járművezetőket 2014. december 12. és december 14. között. A három nap során a közlekedők a megye egész területén találkozhattak azokkal a rendőrökkel, akik a sofőrök ittasságán túl a passzív biztonsági eszközök használatát és a gépkocsivezetők, valamint a járművek okmányait ellenőrizték.

A három napos fokozott ellenőrzés során a rendőrök 347 járművet állítottak meg. Közülük szabálysértés elkövetése miatt 24 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, egy alkalommal került sor hatósági engedély elvételére, két sofőrrel szemben pedig büntetőeljárást indítottak az egyenruhások. A rendőrök öt személlyel szemben éltek figyelmeztetéssel és egy körözött személyt fogtak el a fokozott ellenőrzés során.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.