Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Június 21. 10:52, kedd | Helyi

A BARÁTOK KÖZT SZEREPLŐI HOKISOKKAL GOLFOZTAK A CUKORBETEG GYEREKEKÉRT

A BARÁTOK KÖZT SZEREPLŐI HOKISOKKAL GOLFOZTAK A CUKORBETEG GYEREKEKÉRT

Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfverseny” a tatai Old Lake Golf Clubban

Erős Antónia, Csonka András a Barátok közt szereplőivel együtt vettek részt a tatai Old Lake Golf Club területén megrendezett golfeseményen, melyen a hírességek az Alba Volán népszerű jégkorongozóival küzdöttek meg a győzelemért. A közös élményen túl a sztárok és a sportolók jelenlétükkel jótékonysági rendezvényt is támogattak, melyből a gyakorlott versenyzők is kivették a részüket a pályán. Mindeközben ingyenes egészségügyi szűréseken vehettek részt az indulók és kísérőik. A vendégségbe hívott mintegy 50 cukorbeteg gyermek számára pedig a névadó támogató MetLife önkéntesei biztosítottak gyermekprogramokat.

„MetLife - Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfversenyt” rendezett az Egy Csepp Figyelem Alapítvány június 18-án, a tatai Old Lake Golf Club területén. A versenyen és a hozzá kapcsolódó családi egészségnapon résztvevő golfozók és résztvevők a civil szervezet „Belevalók” programját támogatták. A „Belevalók” oktatási program célja, hogy felkészítse a pedagógusokat a cukorbeteg óvodások felelős gondozására, így támogatva a diabétesszel élő gyermekek intézményi felvételét és beilleszkedését a közösségekbe.
A rendezvény névadó szponzora, a MetLife, mely nem csak a családi egészségnap és jótékonysági golfverseny programot támogatja, hanem munkatársai önkéntesként is szerepet vállaltak a rendezvény lebonyolításában.
Az egész napos, ingyenes egészségmegőrző és szórakoztató programra a székesfehérvári Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület vezetői, kis cukorbetegei és kísérőik is eljöttek, akik játékos golfbemutatón vehettek részt, és emellett találkozhatnak az Egy Csepp Figyelem Alapítvány küldetését támogató hírességekkel, valamint az Alba Volán jégkorongozóival is.
A golfverseny és egészségnap háziasszonya az Egy Csepp Figyelem Alapítvány létrehozója, Erős Antónia volt. A népszerű műsorvezető társaságában számos híresség – köztük a Barátok közt szereplői – Mezei Léda, Mérai Kata, Solti Ádám -, valamint Csonka András, és a fehérvári jégkorongozók tették próbára tudásukat a golfoktatáson és játékos golfversenyen. A sportolók és sztárok közül játékos golfozásban a férfiak közül a fehérváriak vezetőedzője, Tyler Dietrich, a nőknél Erős Antónia produkálta a leghosszabb ütést.
A rendezvény teljes ideje alatt valamennyi jelenlévő ellenőrizhette egészségi állapotát: vércukor-, koleszterin-, és vérnyomásmérésen vettek részt, és volt, aki kikérte az alapítvány dietetikusának és diabetológusának tanácsát is.
„Apai ágon én is érintve vagyok a cukorbetegségben, ezért is fontos, hogy amikor csak tudom, ellenőrizzem a vércukor értékemet. Amikor haza látogatok a szüleimhez, édesapám a biztonság kedvéért mindig megméri. Ezért is gondoltam, hogy mindenképpen eljövök a rendezvényre, ahol életemben először kipróbálhattam a golfot, bár versenyző nem leszek, de nagyon élveztem a napot” – mondta a Barátok közt Natasája, Mezei Léda.
Az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány második alkalommal szervezte meg jótékonysági golfversenyét, mely nem csak a hírességeknek jelentett felejthetetlen élményt, de az aktív golfversenyzők számára is komoly megmérettetés volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.