Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 16. 11:06, szerda | Helyi

A Cirillesek a vb-n

A Cirillesek a vb-n

A Cirill Táncstúdió növendékei - kicsik és nagyok egyaránt- hétvégén a pestszentimrei Sportkastélyban megrendezésre kerülő Magyar Bajnokság döntőjén vettek rész.

Ez egyben kvalifikáció is volt a Lévában megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra.A lányok és vezetőjük igazán kitettek magukért, hiszen minden indított koreográfia dobogóra került a neves szakmai zsűri értékelése után. A Táncstúdió legkisebb növendékei az 5-7 éves lányok 3. helyezést szereztek az Apró lábakon című koreográfiájukkal. A Lorinda táncegyüttes a dobogó második fokáig menetelt, akárcsak a Pillangók csapata. A Lorelay, Jázmin és Miriam csoportok pedig első helyezést szereztek. Első helyezést ért el senior kategóriában a Lady Fitt Dance is, tagjai a táncstúdió növendékeinek szülei.
Szólóban első lett: Kocsor Szimonetta, és Szabó Ramóna. Duóban első lett: Sáhó Bernadett és Sáhó Györgyi, második pedig: Horváth Krisztina és Horváth Zsófia. Zajácz Edina művészeti vezetőt pedig a szakma művészeti díjjal jutalmazta!
A növendékek május 17-20-ig az olaszországi Riminiben megrendezésre kerülő világbajnokságon vesznek részt, a támogatóknak és a városlakóknak ezúton köszönik az ehhez nyújtott segítséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t