Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. Október 19. 09:28, hétfő | Helyi

Képzésben a jövő!

Képzésben a jövő!

A KERETTANTERVEK ALKALMAZÁSA ÉS A SZAKKÉPZÉSI FOLYAMATELLENŐRZÉS: SZAKÉRTŐI FELKÉSZÍTÉS TATABÁNYÁN

2015. október 12. és október 21. között a Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 kódszámú, „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” című kiemelt projektje országos szakértői felkészítést szervez hét régiós helyszínen, összesen nyolc alkalommal. A rendezvénysorozat hetedik állomása Tatabánya lesz.

Tatabányán 2015. október 20-án kerül sor az előzetesen regisztrált szakértők felkészítésére. A délelőtti témakörök ezek lesznek: a megjelent szakképzési kerettantervek jogszabályi környezete; a szakképzési kerettantervek bevezetésének tapasztalatai, a tapasztalatgyűjtés eredményei; intézményi dokumentumok a szakképzési kerettantervek alapján, jó gyakorlatok; a kerettantervek alkalmazását segítő módszertani útmutatók; az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgakövetelmények fejlesztése. Délután párhuzamosan két szekcióban zajlik majd a rendezvény „A szakképzési folyamatellenőrzési rendszer bevezetését támogató szakértők, ellenőrök felkészítése”, illetve „Intézményi felhasználók felkészítése” címmel.

A projekt fejlesztéseiről a kepzesbenajovo.hu weboldalon találhatnak részletesebb információt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.