Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 19. 13:34, szerda | Helyi
Forrás: www.police.hu

A láthatóságra hívták fel a figyelmet

A láthatóságra hívták fel a figyelmet

A járművek átvizsgálása mellett láthatóságot segítő eszközöket is osztottak a rendőrök Oroszlányban.

Folytatódik a fokozott ellenőrzés Komárom-Esztergom megyében, melynek során a láthatóságra hívják fel a rendőrök a közlekedők figyelmét. Az egyenruhások 2014. november 19-én Oroszlányban ellenőrizték a gépkocsival, illetve kerékpárral közlekedőket. A folyamatos ellenőrzésekkel a rendőrség célja, hogy felhívja az állampolgárok figyelmét a megváltozott látási és útviszonyokra. A Látni és látszani kampány keretein belül a rendőrök átvizsgálják a kerékpárokat, és ha azok nem rendelkeznek a kötelező tartozékok valamelyikével, pótolják azokat.
Az egyenruhások a gépjárműveket is ellenőrzik. Elsősorban a gumiabroncsok és a világítóberendezések állapotát vizsgálják át, de figyelmet fordítanak a vezetői engedélyben szereplő szemüveg viselésére és a kiegészítő szemüveg meglétére is.
A rendőrök az ellenőrzés során megállított járművezetőket tájékoztatják a járművek őszi-téli felkészítésének, valamint a láthatóság fontosságáról és a kampány ideje alatt igénybe vehető kedvezményekről is, melyekről bővebben www.latnieslatszani.hu internetes oldalon tájékozódhatnak. A portálon megtalálhatók azok a szervizek és optikák, akik csatlakoztak a programhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.