Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Március 21. 09:00, csütörtök | Helyi

A saját apját is meglopta a fiatal betörő

A saját apját is meglopta a fiatal betörő

16 bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a Tatabányai Rendőrkapitányság két fiatalkorút egy négyfős csapatból.

2013. március 18-án 23 óra körüli időben, gyalogos üldözést követően fogták el az egyenruhások a csapatot, miután betörtek egy élelmiszerboltba Tatabányán. A gyanúsítottak közül kettőt eltűnés miatt is kerestek a rendőrök, ráadásul egyikük azután tűnt el otthonról, hogy saját édesapjától ellopott 76.000 forintot.
Üvegcsörömpölésre lettek figyelmesek az élelmiszerüzlet közelében lakók, akik azonnal riasztották a rendőrséget. Az egyenruhások a helyszínre érve egy kezében fekete zsákkal menekülő fiúra lettek figyelmesek. Utánaeredtek és el is fogták a 16 éves vértesszőlősi fiatalt, aki három társával betörte a bolt üvegét, és az üzletből szeszes italokat, dohányárut, pendrive-ot, kést, májkrémet, pékárut és felvágottat tulajdonítottak el, melyeket abba a zsákba tettek bele, melyet a menekülő fiúnál megtaláltak. A 16 éves fiú három társát is még aznap este elfogták a rendőrök. Kettőt közülük eltűnés miatt is keresett a rendőrség. Egyikük ráadásul saját édesapjától lopott, mielőtt 2013. március 18-án ismeretlen helyre távozott.
A négy fiatalkorúból kettőről bebizonyosodott, hogy „csak” a fenti bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Ők szabadlábon védekezhetnek. Ketten viszont kihallgatásuk során 16 bűncselekmény elkövetését ismerték el. Őket őrizetbe vette a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.