Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. December 01. 09:07, péntek | Helyi

A SPAR teljesen megújította tatabányai áruházát

A SPAR teljesen megújította tatabányai áruházát

Új szolgáltatásokkal bővült a tatabányaiak kedvelt és megszépült INTERSPAR áruháza: a hipermarket teljes körű felújítása során helyet kapott a változatos hideg- és meleg ételeket kínáló SPAR toGo étterem is.

A SPAR Magyarország idén több mint 23 milliárd forintot fordított fejlesztésekre. Tatabánya és térsége jókora vásárlóerővel rendelkezik, és a 2000-ben átadott INTERSPAR hipermarket vásárlóközönsége folyamatosan növekszik. Számukra a legmagasabb színvonalú, modern szolgáltatásokat nyújtó környezetet teremtett a július elején indult beruházás, amely meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt.

A rekordidőnek számító 5 hónap alatt megvalósult fejlesztés során az épület főfrontja korszerű homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: jól átlátható, korszerű és esztétikus környezetben, több mint 5.000 négyzetméteren – 1.360 négyzetméter shopterületen és 3.950 négyzetméter eladótérben – válogathatnak a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között. A fejlesztéssel az aktuális vevői igényeket szem előtt tartó, innovatív környezetet alakítottak ki, ahol a vásárlás valódi élményt nyújt.

Nagyon kényelmes megoldás, hogy lerövidített belső útvonalon lehet eljutni az eladótérig: a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is segíti a mozgást. Az épület a korábbiakhoz képest sokkal energiatakarékosabb: a belső tereket alacsony fogyasztású LED lámpák világítják meg.

A hipermarket új szolgáltatása, a SPAR toGo étterem frissen készült meleg- és hidegételeket, pizzákat, grillételeket, sülteket, szendvicseket, salátákat, illetve üdítőket kínál, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre is a vásárlóknak.

A komplexum megkönnyíti a helyiek mindennapjait, hiszen a tatabányai INTERSPAR hipermarket több új szolgáltatással is várja a vendégeit. Az üzletsoron divatáru- és cipőüzletek mellett mobiltelefon-szaküzlet, ékszerkereskedés és fodrászat is helyet kapott, de lehet biztosítási ügyeket is intézni vagy pénzt váltani. Praktikus szolgáltatás a parkolóházban működő autómosó is.

A tatabányai áruház 2017. november 30-tól várja vásárlóit a megszokott nyitva tartási rend szerint.

Az áruház elérhetősége és nyitva tartása:
2800 Tatabánya, Győri út 25.
H-Szo: 6:00-22:00
V: 8:00-19:00

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.