Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Június 01. 14:06, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A mindössze 19 éves Watson – akit a Harry Potter mellett a Burberry reklámarcaként ismerhetett meg a világ – 2009-es bevétele harmincmillió dollárra, vagyis több mint 6 milliárd forintra tehető. Ennek nagy részét a Harry Potter sorozat utolsó két részének gázsija tette ki. A színésznő azonban ezzel az összeggel is csak a 14. helyig tudta felküzdeni magát a legtöbbet keresők között.

A Vanity Fair listáját férfiak vezetik. Az első tízben többnyire a rendezők és producerek képviseltetik magukat, s itt mindössze három színésznek – közöttük a Harry Potter másik ifjú sztárjának, Daniel Radcliffe-nek – jutott hely. Radcliffe olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Robert de Niro vagy Johnny Depp.

A csillagászati összegeket keresők listáját Michael Bay, a Transformers rendezője vezeti, aki ezért a munkájáért-csekély 75 millió dollárt tehetett zsebre, mely nagyban hozzásegítette őt ahhoz, hogy a tavalyi bevétele elérje a 125 millió dollárt.

De nem lehet oka panaszra a két régi motorosnak, Steven Spielbergnek és James Cameronnak sem – igaz, Michael Bay-hez képest igen szerény összeget, 85 és 50 milliót vihettek haza. Közéjük azonban még beférkőzött Roland Emmerich, aki a vészjósló 2012 című filmjével hihetetlen számú embert vonzott a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.