Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Március 14. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Adomány az ebtelepnek

Adomány az ebtelepnek

Ajándékot vittek az FC Tatabánya focistái az Ebrendészeti Telep gazdátlan kutyáinak.

Bányai Szilárd, az intézmény vezetője fogadta azokat a helyi labdarúgókat, akik a telepen élő ebeknek akartak segíteni. Egy állatorvosi rendelő felajánlásának köszönhetően, 100 kg táppal járulhatnak hozzá a kutyusok ellátásához, ebből 50 kg-ot hoztak el csütörtökön. A játékosoknak bemutatták a telepen élő állatokat, körbevezették őket, megnézették az orvosi szobát, a kutya ovit, a kifutót, és az örökbefogadási helyiséget is. Az ebtelep vezetője elmondta, fontosnak tartja, hogy az emberek megismerjék az intézmény működését. Elsősorban az örökbeadásra és az állatvédelemre koncentrálnak, ennek köszönhetően évente körülbelül 300 állat kerül új családhoz. Csak végszükség esetén altatják el az állatokat, akkor, ha betegségükből adódóan nagy fájdalmakat élnek át.

A Tatabányai Ebrendészeti Telepen igazi megszállott állatbarát munkatársak dolgoznak azon, hogy a kutyák családias környezetben, kiváló körülmények között várhassák leendő gazdáikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.