Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Június 16. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: mno.hu

Ajándék bölcső a brit hercegi párnak Lengyelországból

Ajándék bölcső a brit hercegi párnak Lengyelországból

Milyen jó is hercegnek lenni. Akár míves bölcsőt is kaphat ajándékba az ember.

Dariusz Bergier lengyel szobrász, asztalos az utolsó simításokat végzi azon a bölcsőn, amelyet Vilmos, Cambridge hercege, a brit trónörökös elsőszülött fia és felesége, Katalin cambridge-i hercegné júliusban születendő gyermeke számára ajándékba készített a lengyelországi Tuszynban 2013. június 13-án.

A bölcső tölgyfából, díszes faragással készült. Arról, természetesen, nem szól a hír, hogy a hercegi pár tud-e az ajándékról, és elfogadja-e majd.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.