Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 14. 18:43, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Akár 3 évet is kaphat VV Zsuzsi

Akár 3 évet is kaphat VV Zsuzsi

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a valóságshow-hős ügyét.

Kezd már rendbe jönni lelkileg a botrányokat halmozó Márki Zsuzsi, de még szembe kell néznie a múltjával: februárban ugyanis egy újságíróra támadt, májusban pedig állítólag drogos állapotban le akart ugrani egy háztetőről. A VIII. kerületi rendőrkapitányságon garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Az ügyét a rendőrség vádemelési javaslattal a kerületi ügyészségnek küldte. A drogügyében azonban még nem zárták le a nyomozást. A Bors úgy tudja, a könnyű testi sértés bűncselekményéért és a garázdaság bűncselekményéért is 2 év a maximális büntetés. Mivel a bíróságnak halmazati büntetést kell kiszabnia, megemelkedhet a lehetséges büntetés felső határa, ez pedig 3 év börtönt is jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.