Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Január 08. 12:41, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Antiplakát-védelem az oszlopokon

Antiplakát-védelem az oszlopokon

Tizenhárom jelzőlámpa-tartó oszlop „antiplakát” felületvédelmének kialakítását végezték el múlt év novembere és decembere között Tatabányán.

A védőfelület megakadályozza a plakátragasztó anyagok és grafftik megtapadását a kezelt felületen, illetve a korrózió ellen is védelmet nyújt.Az oszlopok kiválasztásánál a szakemberek figyelembe vették az egy csomópontban található felújított oszlopok számát, állapotát, a környéken lévő gyalogosforgalom nagyságát. Az újonnan épült gyalog-és kerékpárutak, valamint a Vértes Agorája környezetében lévő jelzőlámpák megújítása különösen fontos volt. Az 1, 8 millió forintos beruházás alkalmával a következő helyeken valósult meg felületvédelem: a Dózsa György út, Kórház gyalogos-átkelőhelynél 2 db, a Dózsa György út – Erdész utcai kereszteződésben szintén 2db, a Dózsa György út – Győri út – Köztársaság úti csomópontnál 5db, a Köztársaság útja, Shell csomópontnál 1 db, a Köztársaság útja – Szent Borbála téri kereszteződésnél 2 db, a Ságvári Endre út, Penny csomópontnál 1 db oszlop került lefestésre. A munkálatokat az EKA Elektromos Készülékek és Anyagok Gyára Kft. végezte el Tatabányán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.