Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 13. 08:49, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Átadták az új mászófalat

Átadták az új mászófalat

Sikeresen zárult az Óvodafejlesztés Tatabányán 2012 pályázat a Kodály Óvodában, ennek köszönhetően megújultak a kültéri játszóeszközök, az óvónők pedig szakmai továbbképzéseken vehettek részt.

Ezt hangsúlyozta dr. Kancz Csaba alpolgármester az óvoda családi napján, melyen részt vett Bagó Attila és Kilián Géza önkormányzati képviselő is. A Kodály Óvoda összesen mintegy tízmillió forintot nyert a pályázaton, melyet szakmai továbbképzésre és eszközfejlesztésre fordítottak. Fontos ugyanis, hogy az óvodapedagógusok elsajátítsák a legmodernebb nevelési technikákat, magas szintű szakmai tudásukat pedig folyamatosan tovább képezzék– hangsúlyozta az alpolgármester. A pályázaton nyert összegből az intézmény udvarán új mászófalat építettek, mely alá modern ütéscsillapító burkolat került, de két homokozó is új takarófóliát kapott. Az Óvodafejlesztés Tatabányán 2012 programnak köszönhetően városunk minden óvodája meg tudott szépülni – emelte ki az alpolgármester, majd hozzátette: reméli, hogy az óvoda szellemiségét a jövőben is tovább tudják vinni, ehhez az önkormányzat továbbra is megad minden segítséget.

Dr. Dallosné Martin Csilla intézményvezetőtől megtudtuk: a nevelési év zárásaként, hagyományos családi nap keretében adták át az új játszóeszközt a kicsiknek, akik örömmel vették birtokba a mászófalat. Az ovisokat és szüleiket egész délután játékos programokkal, versenyekkel és tűzoltó bemutatóval várták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.