Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 24. 13:00, péntek | Helyi

Autó átadás a Városházánál

Autó átadás a Városházánál

A Magyar Mobil Kft augusztus 24-én a Városháza előtt adta át a tatabányai önkormányzatnak azt a kisáruszállító gépjárművet.


A helyi cégek és vállalkozók az autón elhelyezett hirdetéseinek köszönhetően, öt éven keresztül térítésmentesen áll a város rendelkezésére.

Bereznai Csaba alpolgármester elmondta: újszerű együttműködés keretében jutott hozzá az önkormányzat egy vadonatúj autóhoz, amely elsősorban a városi rendezvények és egyéb közfeladatok ellátásához nyújt nagy segítséget. A konstrukció lényege, hogy a Magyar Mobil Kft ingyen biztosít az önkormányzat részére 5 éven keresztül egy kisáruszállítót helyi gazdasági társaságok autón elhelyezett hirdetései jóvoltából. Az alpolgármester a gépjárművet napi használatra átadta a Tatabánya Pont rendezvényszervező és turisztikai irodának, az önkormányzat nonprofit cégének

A hirdető vállalkozások, cégek: Aladdin Nagy Kft., Atroll Kft. – Pince Klub Söröző, Bencze Travel Kft., Busz Plusz Kft., Charlotte Cukrászda, Cseri Strand és Élményfürdő Kft., Dexi Dekor Bt., Dragon Med Kft., FTK Építő Kft., Galla Café, Geotech Kft. Hegevill Ker. Szolg. Kkt., Pomodoro Pizzéria., Romantik Panzió, Stúdium Étterem, Szalvano Kft., Szöllősi Travel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,Temetkezési és Szolgáltató Kft., VM Mustang Autóalkatrész Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.