Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Március 25. 17:41, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Autójában hagyta csecsemőjét egy anya a telefonszámával szükség esetére

Autójában hagyta csecsemőjét egy anya a telefonszámával szükség esetére

Bezárt autójában hagyta csecsemőjét egy anya Új-Zélandon, de gondoskodón a telefonszámát is mellékelte a gyermekhez, továbbá egy üzenetet, hogy vásárolni ment, és hívják, ha kell valami a babának.

Hamarosan felfigyeltek járókelők a parkoló autóban szunyókáló csecsemőre és rajta a papírra, amelyen a szöveg a baba szemszögéből íródott: "Anyukám vásárol, hívják, ha bármire szükségem van, itt a telefonszáma."
Egy házaspár önkéntes gyerekvigyázónak szegődve egy darabig ácsorgott az autó mellett remélve, hogy az anya csak pár pillanatra hagyta magára csecsemőjét, ám nem tudták kivárni visszatértét. Mások hívták telefonjukon a mellékelt számot, a rendőrséget azonban senki sem értesítette, így nem lett a wellingtoni esetből rendőrségi ügy.
A sajtó - nevezetesen a The New Zealand Herald című lap - azonban értesült a történtekről, és megkereste a rendőrséget.
"Nem tudjuk, hogy kik voltak a járókelők, nem ismerjük az autó rendszámát, sem az anya telefonját, egyszerűen nem tudunk min elindulni" - mondta Annie Coughlan rendőrségi szóvivő.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.