Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. Augusztus 31. 09:29, hétfő | Helyi

Autókból, családi házakból lopott a tatabányai férfi

Autókból, családi házakból lopott a tatabányai férfi

Négy hasonló bűncselekmény elkövetését ismerte el a 29 éves tatabányai férfi.

Egy parkoló gépkocsi utasteréből tulajdonított el egy hátizsákot L. Attila 2015. június 4-én, aki 2015. augusztus 26-i gyanúsítotti kihallgatásán nem csak ennek a bűncselekménynek az elkövetését ismerte el, hanem további négy elkövetését is bevallotta.

A 29 éves tatabányai férfi elmondta, hogy tulajdonosa nem zárta be autóját, így amikor odasétált a gépjárműhöz, gond nélkül kinyitotta az ajtót és elvitte az ülésen lévő táskát a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

Bevallotta a nyomozóknak azt is, hogy az elfogását megelőző két hétben két alkalommal lopott Tatabányán parkoló gépkocsikból. Az autók mindkétszer nyitva voltak, és tulajdonosuk mindkét esetben táskáját is az ülésen hagyta. Emellett 2015. augusztus 15-én és 16-án egy-egy tatabányai családi házba is besurrant. Mindkét alkalommal a nyitott ajtón ment be a lakásokba és az előszobában hagyott kézitáskákat vitte el a benne lévő iratokkal, készpénzzel együtt.

Fotó illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.