Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Május 15. 09:07, szerda | Helyi

Autótolvaj gyors elfogása

Autótolvaj gyors elfogása

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 30 éves R. Mihály ellen.

A férfi 2013. május 14-én 10 óra körüli időben Tatabánya belterületéről eltulajdonított egy személygépkocsit. Estére a tatabányai nyomozók az elkövetőt és a kocsit is megtalálták.

16 óra körüli időben vette észre a sértett, hogy a háza előtt parkoló Renault Cliot ismeretlen elkövető eltulajdonította. A tatabányai rendőrök a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően forró nyomon indultak az elkövetők nyomába. Három óra elteltével a tatai járőrök segítségét kérték, gyanújuk szerint ugyanis a kocsit Tatára vitték az elkövetők. A Tatai Rendőrkapitányság egyenruhásai a megadott címen megtalálták az autót. A ház tulajdonosa értetlenül állt az egyenruhások előtt. Úgy tudta, hogy ismerőse kapta a kocsit. Együtt akarták szétbontani, hogy aztán darabokban leadhassák a MÉH telepen.
A tolvaj is a házban tartózkodott. A rendőrök kérdésére elismerte, valóban ellopta a Renault-t. Elmondta, hogy pár nappal ezelőtt Tatabányán dolgozott, akkor figyelt fel a lerobbant állapotú kocsira, melyen még rendszám sem volt. Úgy gondolta, hogy nem kell az már senkinek, ezért szólt ismerősének és közösen elvontatták a kocsit. R. Mihályt a rendőrök elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.