Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Szeptember 26. 15:00, szerda | Helyi

Az autó padlója is rossz hely a kézitáskának

Az autó padlója is rossz hely a kézitáskának

Továbbra is elővigyázatlanok az állampolgárok, ha értékeik megóvásáról van szó.

Odafigyeléssel meg lehetett volna előzni egy újabb bűncselekményt és sértetté válást. Ezúttal Tatán tulajdonított el ismeretlen tettes 400.000 forintot egy gépjárműből.

Az autó tulajdonosa mindössze tíz percre hagyta ott járművét, hogy a temetőben darázsirtást végezzen családtagjai sírjánál. Táskáját nem akarta bevinni a sírkertbe, ezért azt az első ülés előtti padlóra tette. A táskában arany ékszerek és 300.000 forint készpénz volt. Feltehetően nem tudhatta ezt az az ismeretlen elkövető, aki meglátván a táskát a személygépkocsiban, egy hirtelen mozdulattal betörte annak ablaküvegét, majd távozott a helyszínről.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja az állampolgárok figyelmét értékeik megóvása érdekében. A bűnözőknek egy perc is elegendő, hogy az ablakot betörve kiemeljék az autóban hagyott táskát és elmeneküljenek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri az állampolgárok, hogy semmilyen értéket ne hagyjanak az autóban jól látható helyen. Az sem megoldás, ha a táskákat a jármű padlójára teszik és azt sem, ha egy kabáttal, vagy takaróval takarják le, az ugyanis szintén árulkodó jel lehet a gyakorlott tolvajoknak. Az értékeket tegyék a csomagtartóba, de a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, ha magukkal viszik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.