Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 12. 10:49, szerda | Helyi

Az elmúlt napok rendőrségi hírei

Az elmúlt napok rendőrségi hírei

- Nem adott elsőbbséget, baleset lett a vége

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2012. szeptember 11-én koradélután Oroszlány belvárosában a Ságvári Endre utca - a Rákóczi út kereszteződésben. Egy 72 éves asszony által vezetett Trabant ütközött össze egy 27 éves oroszlányi férfi által vezetett Seat Leonnak.

Az elsődleges adatok szerint a Trabantos nem vette figyelembe az Elsőbbségadás kötelező!- jelzőtáblát és kihajtott a Seatos elé, melynek következtében a kereszteződésben összeütköztek. A Trabantot vezető asszony könnyű sérülést szenvedett, a mellette utazó 77 éves férjét viszont súlyos sérüléssel szállította kórházba a mentő. A Seat Leon vezetője nem sérült meg a baleset során.

- Kerékpártolvajt keresünk

Kerékpártolvajokat keres a Tatabánya Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Két férfi 2012. július 23-án 23:00 óra körüli időben eltulajdonította a Tatabánya, Dózsakert utca 62/1. számú lépcsőház földszinti korlátjához, lakattal lezárt Merida Kalahári típusú kerékpárt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.