Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Július 03. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Az Előd vezér úton folytatódnak az útfelújítások

Az Előd vezér úton folytatódnak az útfelújítások

Újvárosban, az Előd vezér úton folytatódnak a városi útfelújítások: a Komáromi és Győri út között 200 méter hosszan út- és járdafelújítási munkálatok kezdődnek.

Július 6-tól július 31-ig félpályás útlezárásra és a teljes utca egyirányúsítására kell készülni: ez idő alatt az utcába behajtani csak a Komáromi út felől lesz lehetséges. A felújítás utolsó szakaszában, a július végi aszfaltozási munkálatok alatt az Esztergomi utca - Előd vezér utca csomópontját lezárják. A felújítási munkák alatt az útszakaszon parkolási tilalmat vezetnek be.

Az első ütemben a Komáromi út és Esztergomi utca közötti szakasz felújítása történik egyirányú forgalomtereléssel, félpályás lezárással és sebességkorlátozással. A második ütemben a Győri út és Esztergomi utca közötti szakasz újul meg: itt egyirányú forgalomterelésre, félpályás lezárásra, illetve sebességkorlátozásra kell számítani. Ezek a kivitelezési munkák előreláthatólag 3-4 hétig tartanak. A harmadik ütemben készülnek az aszfaltozási munkák: ekkor az Előd vezér utca félpályás lezárása várható a Győri út és a Komáromi út között – a felújítás ezen ütemében az Esztergomi utca Móra iskola felőli csomópontját zárják le. Ezt követően az Előd utca másik sávja készül, azaz félpályás lezárás várható a Győri út és a Komáromi út között – ekkor az Esztergomi utca Hunyadi tér felőli csomópontját zárják le. Az aszfaltozási munkák előreláthatólag 3-4 napig tartanak.

Kérjük, hogy aki teheti, kerülje el az érintett szakaszt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.