Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 30. 14:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Az eltűnt is beszállt saját keresésébe

Az eltűnt is beszállt saját keresésébe

Önmagát kereste egy nő Izlandon félszáz emberrel anélkül, hogy tudta volna: ő az eltűnt személy, aki után csapatostul kutat.

Az eset a szigetország déli részén történt egy autóbuszos kiránduláson az Eldgjá vulkánkanyon közelében. A busz megállt pihenőre, utasai közül pedig a nő a közeli illemhelyen nemcsak felfrissítette magát, hanem át is öltözött. Emiatt azután nem ismertek rá útitársai, amikor visszatért a buszhoz, és tovább várták. Ő meg magát. Miután a várakozás nem járt eredménnyel, keresgélni kezdték a közelben, de nem lelték sehol, és elterjedt a hír, hogy eltűnt.
A nő sem ismert magára személyleírásából - hiszen ruhája egészen más volt már -, és csatlakozott a környéket átfésülők seregéhez. A kutatásba hamarosan a rendőrség is bekapcsolódott, ám egyre reménytelenebbnek tűnt az éjbe hajló vállalkozás, mivel az eltűnt nő semmilyen nyomot nem hagyott maga után.
A kutatás szombat délutántól egészen másnap hajnali háromig tartott. Az egyre fáradtabb nő csak jóval éjfél után kezdett gyanakodni magára, és idővel megosztotta feltevését úti társaival, akik így már igencsak hamar "megtalálták", és értesítették a rendőrséget - adta hírül a Toronto Sun című kanadai lap az mbl.is izlandi hírhonlapra hivatkozva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.