Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Február 06. 09:15, szerda | Helyi

Bántalmazták az idős asszonyt

Bántalmazták az idős asszonyt

Rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy bokodi házaspár ellen.

Idős családtagjukat bántalmazták, miközben pénzt követeltek tőle. A 48 éves bokodi férfinak pénzre volt szüksége, ezért kereste fel feleségével az édesanyját, de a néni nem adott nekik. A szóváltást ütések követték, melynek eredményeként a sértett könnyű sérüléseket szenvedett. Az egyik szomszéd sietett az asszony segítségére és értesítette a rendőrséget.

A járőrök a bűncselekmény elkövetésének helyszíne közelében elfogták a bántalmazókat, majd előállították őket az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol a Bűnügyi Osztály – őrizetbe vételük mellett – rablás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.