Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 27. 12:12, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Beckham megint félrelépett?

Beckham megint félrelépett?

A világ talán legnépszerűbb operaénekesnőjével, Katherine Jenkinsszel hozták hírbe David Beckhamet.

Katherine Jenkins azzal töltötte a hétvégét, hogy a közösségi oldalakon cáfolta a David Beckhammel folytatott viszonyát. Rendkívül bántónak és kegyetlennek érzi azon pletykákat, miszerint az év elején összeszűrte a levet a négygyermekes focistával, holott állítása szerint valójában alig ismerik egymást, és mindössze kétszer találkoztak életük során.

A románcot Becks sajtósa is hevesen cáfolta, de ez nem olyan meglepő. Az viszont annál inkább, hogy a lehetséges affér híre csak azután terjedt el, hogy Katherine tagadni kezdte. Addig ugyanis csak egy-két Twitter-bejegyzésben volt szó erről, de egyetlen sajtóorgánum se közölte le. Vagyis elképzelhető, hogy maga a népszerű operaénekesnő kezdte el terjeszteni a botrányos viszonyt, és csak adja az ártatlant az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.