Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Április 02. 08:54, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Befejeződött a Jedlik utca felújítása

Befejeződött a Jedlik utca felújítása

Mintegy 27 millió forintból újult meg a Jedlik Ányos utca Újvárosban, a Dózsa György úti vasúti felüljáró és a Mozdony utca között.

A közel egy hónapig tartó munkálatok során új aszfaltburkolatot és szegélyezést kapott az útszakasz. A beruházás során 260 méteren cserélték ki az aszfaltburkolatot. Ezen kívül a szakemberek 211 méteren kiemelt szegélyt építettek, elvégezték a szükséges útburkolati jelek felfestését, valamint a környező terület füvesítését is. A munkálatok során kiöntötték az aszfaltburkolati repedéseket, ezen túl pedig 10 db víznyelő akna javítására, valamint a közműszerelvények szintbeemelésére is sor került.

Mint ismeretes, az idei évben a városi közlekedés javításának céljából, mintegy 400 milliós közútfejlesztést valósít meg az önkormányzat. Új közlekedési csomópontok, körforgalmak épülnek, valamint út- és járdafelújítások is sorra kerülnek. Új, lámpás közlekedési csomópontot alakítanak ki a Kodály-tér és Sárberek között, és jelzőlámpássá alakítják át a Tesco és az Ifjúmunkás úti kereszteződés közti gyalogátkelőhelyet is. További körforgalmak megépítését is tervezi a város: a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, valamint Dózsakertben két helyszínen: a Dózsa György út - Madách utca, illetve Dózsa György út- Réti út kereszteződésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.