Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Szeptember 12. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Beperlik szülei az olimpiai bajnokot

Beperlik szülei az olimpiai bajnokot

Csúnyákat mondott.

Becsületsértés és rágalmazás miatt beperelték szülei Tianna Madisont, aki a 4x100 méteres váltóval aranyérmet nyert a londoni olimpián. A perirat szerint az atléta nagy nyilvánosság előtt azt mondta, hogy szülei önző emberek, akik rosszul kezelték pénzügyeit, és egyszer megengedték egy fiúnak, hogy molesztálja őt a szülői házban.
Robert és Jo Ann Madison ezzel szemben azt állítják, hogy szerető, támogató és nagyvonalú szülők voltak. A szülők különböző címeken összesen 50 ezer dollárt (11 millió forint) és a perköltségek megtérítését követelik kártérítésképpen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.