Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. December 26. 18:20, csütörtök | Helyi

Bevásároltak, csak nem akartak fizetni

Bevásároltak, csak nem akartak fizetni

Lopás és kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség.

Lopáson értek tetten a biztonsági őrök egy családot Tatabánya egyik bevásárlóközpontjában 2013. december 23-án. B. Mária három fiatalkorú rokonával vásárolni ment az üzletbe. A kosárba, de elsősorban a ruhájukba és táskájukba pakolták a karácsonyi ajándéknak szánt termékeket. A boltban kitaláltak, hogy otthon ki minek örülne a legjobban, így fülbevallók, játékok, cumisüveg és parfümök kerültek a kabátok alá és a retikülökbe, melyeket a biztonsági őrök megtaláltak. A védelmi személyzet a helyszínre érkező rendőrökkel közölték, hogy a család két fiatalkorú tagját aznap egyszer már tetten érték, így ellenük, gyanusítotti kihallgatásukat követően, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság. Az egyenruhások az anyát is előállították a rendőrségre. A 38 éves B. Mária ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság. A gyanúsítottak az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.