Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 11. 15:44, csütörtök | Helyi

Bezáratta a bíróság az éjszakai pillangókat

Bezáratta a bíróság az éjszakai pillangókat

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2012. október 11-én délelőtt bíróság elé állította azt a két tatabányai asszonyt, akiket 2012. október 9-én vettek szabálysértési őrizetbe tiltott kéjelgés miatt.

A bíróság egyiküket 40, másikukat 15 nap elzárásra ítélte. 2012. október 10-én délután a járőrök újabb szabálysértővel szemben intézkedtek, miután visszatérően ellenőrizték az 1. számú főút Tatabányai szakaszát. Egy 18 éves Tatabányán élő fiatalasszonyt igazoltattak, aki hiányos öltözetbe álldogált az út mentén.

A rendőrök a hölgy ruházatának átvizsgálása során megtalálták a szabálysértési eljárás megindításának feltételéül szolgáló tárgyi bizonyítékokat. Emellett az asszony a nála lévő készpénzről bevallotta, hogy azt az általa nyújtott szexuális szolgáltatás ellenében kapta.

A fiatal nőt Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya előállította a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vette és társaihoz hasonlóan gyorsított eljárásban október 12-én bíróság elé állítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.