Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Augusztus 03. 13:01, vasárnap | Bulvár
Forrás: fullank.com

Botrányos öltözékben érkezett üzleti tárgyalásra Selena Gomez

Botrányos öltözékben érkezett üzleti tárgyalásra Selena Gomez

Az énekesnő új értelmet adott az „out and about” kifejezésnek.

Selena Gomez mindig gondosan megválogatja öltözékét, még akkor is, ha csak egy sima utcai sétáról van szó. Ám a legutóbbi, Los Angelesben tett látogatásánál ez nem így történt, hiszen falatnyi farmershortjának köszönhetően minden éppen arra járó szemügyre vehette Miss Gomez fenekét – beleértve a szemfüles paparazzókat, akik természetesen meg is örökítették ezt.

Ha elölről nézzük, még csak határt feszeget, viszont hátulról már mindet átlépi az aprócska short. A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy a darabot Selena egy üzleti megbeszélésen viselte, ami szerintünk biztosan jól sikerült, ha többségben férfiak ültek a teremben.

Igaz, hogy javában tombol a nyár, ám hírességként, akinek minden lépését figyeli a nagyvilág, jobban oda kellene figyelnie öltözködésére, mivel bár ő már felnőtt, bőven akad nála sokkal fiatalabb rajongója és nem ez a legjobb módja a példamutatásnak.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.