Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 15. 09:11, csütörtök | Helyi

Bottal esett neki a gyereknek

Bottal esett neki a gyereknek

Könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy császári asszony ellen.

2012. november 14-én délután egy fahusánggal több alkalommal megütött egy hat éves gyermeket és az őt védelmező édesanyját.
Az indulatot egy iskolai incidens váltotta ki a nőben. Kislánya elmesélte, hogy aznap a játék hevében egyik iskolatársa nekiütközött, melytől ő elesett és beütötte a lábát. Az anya a hallottak után magához vett egy fahusángot és felkereste a családot. Az udvaron játszó gyermekhez ment, akit, miután a közelébe került, a kezében lévő bottal ütni kezdte.
A kisfiú kiabálni kezdett, mire az udvar hátsó részében ténykedő édesanya fia védelmére kelt. A felbőszült nő nem hagyta abba az ütlegelést, az anya ellen fordult és őt is verni kezdte. A sértett segítségért kiabált, melynek hatására a bántalmazó távozott.
A járőrök a bejelentést követően otthonában elfogták és elállították a császári asszonyt, aki ellen a Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya könnyű testi sértés és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.