Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 12. 10:36, hétfő | Helyi

Boxer a zsebben és az autóban

Boxer a zsebben és az autóban

Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt intézkedtek a tatabányai járőrök egy kömlődi férfival szemben valamit egy 25 éves tatabányai férfival szemben Tatabánya belterületén 2012. november 11-én.

- A jegyellenőrt fenyegette meg, aki az Oroszlány-Tatabánya között közlekedő helyközi járaton édesapja menetjegyét ellenőrizte.
Érvénytelen volt a menetjegy, ezért az ellenőr pótdíjat akart kiszabni a 44 éves férfira, aki az intézkedés ellen agresszívan lépett fel. Fia is csatlakozott hozzá, aki kezére boxert húzott és azzal fenyegetőzött, hadonászott. A jegyellenőr a rendőrség segítségét kérte.
A kiérkező járőrök a 44 éves férfit garázda magatartása miatt helyszíni bírsággal büntették, fiát pedig közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol emiatt eljárás indult vele szemben, a boxert pedig lefoglalták a rendőrök.

- A másik esetbben közúti ellenőrzés során került elő a tatabányai férfinél lévő négy dobókés és a boxer.
A városban gyalogos járőrszolgálatot ellátó egyenruhások állították meg személygépkocsit és annak vezetőjét, hogy ellenőrizzék, rendben vannak-e személyes iratai és a jármű okmányai. A papírokkal nem volt probléma, a kocsi átvizsgálása során azonban előkerült négy darab 11 cm pengehosszúságú dobókés és egy boxer, melyek mindegyike a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, ezért azokat a rendőrök lefoglalták, a férfit pedig előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.