Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 28. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Cruise nagylánya kiképzőtáborba megy

Cruise nagylánya kiképzőtáborba megy

Surit ugyan nem tudta a szcientológus hajóra küldeni Tom Cruise, de első lánya csatlakozni akar a vallási csoport mozgó szentélyének lakóihoz.

Tom Cruise és Katie Holmes válása mögött állítólag az áll, hogy a színész a Szcientológiai Egyház kiképzőhajójára akarta küldeni Surit. Most viszont részben teljesülhetnek a színész vágyai. Nagyobbik lánya, Isabella ugyanis erősen gondolkozik rajta, hogy a Freewinds óceánjárón éljen egy ideig.
Bár korántsem elvakult vallási okokból, csupán szerelemből határozott így. Lovagja, Eddie Frencher ugyanis nemrég beköltözött a Sea Org kaliforniai alaptáborába, ahonnan nemsokára tovább viszik a hírhedt hajóra. Ami valószínűleg nem fog tetszeni anyjának, Nicole Kidmannek. A színésznőnek azonban sok beleszólása úgyse lesz, ahogy másba sincs két adoptált gyereke életében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.