Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 29. 11:48, kedd | Helyi

Családbarát munkahelyek Tatabányán

Családbarát munkahelyek Tatabányán

Három kategóriában vehették át az érintett cégek az idei Városi Gyermeknap megnyitóján a „Családbarát Munkahely Tatabánya 2011-2012” elismerő oklevelet Schmidt Csaba polgármestertől a Jászai Mari Színház, Népháznál.

Az Európai Unió tagállamaiban a foglalkoztatottság növelésének igénye és a demográfiai egyensúly megőrzésének szándéka révén kulcsfontosságúvá válik a munka és magánélet harmonikus összeegyeztetését segítő munkáltatói fellépés. „Az elkötelezett munkaerő megtartása hosszú távon növeli egy vállalat versenyképességét” gondolat jegyében írta ki első alkalommal pályázatát a megyeszékhely önkormányzata, melyre összesen kilenc pályázat érkezett.
A pályázatok értékelési szempontjai az egészséges életmódra való ösztönzés, a családi élet, a gyermekvállalás támogatása, társadalmi felelősségvállalás és a kikapcsolódási lehetőségek biztosítása köré összpontosultak. A nagyvállalatok közül az AGC Glass Hungary Kft. kapta a címet, amit Tisza Kiss László termelési igazgató vett át. A középvállalatoknál az AVE Tatabánya Zrt. ilyen irányú munkáját ismerték el, az oklevelet Molnár Lászlóné vezérigazgatónak nyújtotta át a polgármester. A kisvállalkozás kategóriában a T-Mátrix Kft. lett családbarát vállalkozás, a díjat Bezzeg Edit PR munkatársnak adta át a város vezetője.
A nyertes pályázók a továbbiakban használhatják a Családbarát Munkahely Tatabánya-logót honlapjukon, reklámjaikban, PR-anyagaikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t