Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 17. 14:06, hétfő | Helyi

Családi Nap Óvárosban

Családi Nap Óvárosban

Az óvárosban és a Gál István lakótelepen élők hatodik éve együtt tartják meg közösségiösszejövetelüket, szórakoztató kikapcsolódást nyújtó programjukat.

A szemerkélő eső sem riasztotta el az embereket,a lecsófőző versenyre szép számmal gyülekeztek a csapatok. Az alapvető hozzávalókat -paprikát, paradicsomot és hagymát- a támogatók biztosították, a finom ízek már az alkalmi 'szakácsok" kreativitásán múltak. Az eseményt Pleier Tamás önkormányzati képviselő nyitotta meg, többek között elmondta egy lakótelepen a létezés kulcsa a párbeszéd, egymás megismerése. Dr. Kancz Csaba alpolgármester, Óváros képviselője szerint a családi nap a támogatók és a sok önkéntesek nélkül nem valósulhatott volna meg. Nagyon fontos, hogy a városi nagyrendezvények mellett a helyi közösségek is alkalmat teremtsenek a találkozásra. Az óvárosi családi napon a Városi Szabadidősport Szövetség jóvoltából minden korosztály megtalálta a legjobb sport- és ügyességi játékot. A színpadon bemutatkoztak városrészekben működő kulturális- és művészeti csoportok,így például a Jászai Mari Színház, Népház Show Formációs Táncegyüttese, a Joy Band Pozsár Béla vezetésével. A közönség nagy figyelemmel kísérte a kondérokban lecsókat, végül a Fészek Söröző, József Attila Általános Iskola, a Golgota Keresztény Gyülekezet, az Óvárosi Általános Iskola sorrendet állapította meg a zsüri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.