Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 14. 07:00, vasárnap | Helyi

Csoportosan elkövetett garázdaság

Csoportosan elkövetett garázdaság

A rendőrök vetettek véget két család veszekedésének Oroszlányban.

2012. október 12-én késő délután jelent meg egy nagyobb számú csoport az Oroszlány belterületén fekvő lakóház udvarán. Egy régi sérelmet akartak megtorolni. Kiabálva, szitkozódva érkeztek a ház elé félelmet és megbotránkozást keltve az ott lakókban. Tettlegesség nem történt, mert a rendőrök idejében értesültek a történtekről és azonnal intézkedtek, mielőtt bűncselekmény elkövetésére sor kerülhetett volna. A rendőrök gyorsan véget vetettek a hangoskodásnak és a rendzavarókat előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. A vitatkozó feleket a rendőrök kihallgatták, majd szabadon bocsátották őket.

- Elfogás
A Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei 2012. október 12-én délután járőrözés során ellenőrzés alá vontak egy tatabányai férfit. Adatai ellenőrzése során kiderült róla, hogy lopás elkövetése miatt keresi őt a Tatabányai Törvényszék. A férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.