Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Május 23. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: www.police.hu

Diákrendőrök jelentkezését várjuk

Diákrendőrök jelentkezését várjuk

A student police-ok az idegenforgalmilag frekventált területeken végzik majd önkéntes munkájukat Komárom-Esztergom megyében.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság idén is meghirdette Student Police programját. A rendőrség olyan fiatalok jelentkezését várja, akik a nyári idegenforgalmi szezonban segítenék a Komáromba, Tatabányára, Tatára és Esztergomba érkező turistákat, értékeik megóvását.

A középiskolások „szolgálatba lépésük” előtt bűn- és baleset-megelőzési felkészítést kapnak a helyi rendőröktől. Ennek során a diákok betekintést nyerhetnek a rendőrség munkájába, megismerkedhetnek a rendőrökkel és nem utolsó sorban, teljesíthetik az érettségihez szükséges közösségi munkát. A fiatalok egységes pólót és baseball sapkát kapnak egyenruhaként és a rendőrség által biztosított figyelemfelhívó szóróanyaggal járják majd a városok és a strandok területét. Napi munkavégzésüket a rendőrök koordinálják, tőlük kapják meg reggelente az eligazítást.

A jelentkezési lapokat a http://www.police.hués ahttp://www.provictim.hu weboldalról lehet letölteni és azokat 2015. június 12-ig kell megküldeni a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság címére, a Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztálynak címezve, vagy e-mail-ben a bunmeg@komarom.police.hu e-mail címre.

Kép forrása: www.police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.