Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. November 09. 09:09, hétfő | Helyi

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

Szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett megyei pályaválasztási kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbtanulási lehetőségeket bemutató kiállítást két nap alatt közel háromezer érdeklődő tekintette meg.

A rendezvény zárásaként adták át a kiállítás elismeréseit. Az „Év kiállítója fődíj és a vándorkupát idén a komáromi TSZC Kultsár István Szakközépiskola és Szakiskola kapta. A második helyezett a TSZC Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskola (Esztergom), a harmadik helyet a Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon (Tata) szerezte meg.

A Szakma-sziget legjobb kiállítója díját Mózes László faesztergályos vehette át Dr. Szerencsés Lászlótól, a KEM Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől. A legjobb kulturális műsorért a TSZC Széchenyi István Közgazdasági-Informatikai Szakközépiskola (Komárom) kapott elismerést Hajasné Dr. Hertelendi Valériától, a KEM KH Foglalkoztatási Főosztályának vezetőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.