Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Június 11. 09:42, csütörtök | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Díjátadó a tanulmányi versenyek eredményéért

Díjátadó a tanulmányi versenyek eredményéért

Kedden adták át a városi elismeréseket a tanulmányi versenyeken kimagasló eredményt elért tanulók és felkészítő tanáraik részére.

Városunk minden évben megköszöni azoknak a tanulóknak és felkészítő tanáraiknak a munkáját, akik kimagasló versenyeredményt értek el. A Váci Mihály Általános Iskola tanulóinak műsora után Schmidt Csaba polgármester és Benyeczkó Ilona az Általános Iskolásokért Közalapítvány elnöke adta át 50 diák és 31 pedagógus részére az oklevélből és könyvvásárlási utalványból álló díjakat.

Schmidt Csaba hangsúlyozta: „Nagy öröm számunkra, hogy - idén is, ahogy minden évben - S megrendezhetjük a kimagasló tanulmányi eredményt elérő diákok és pedagógusok jutalmazását. Ez nagy büszkeség mind a szülők számára, mind a pedagógusok számára. És büszkeség nekünk, városvezetőknek is, hogy kimagasló iskoláink és sikeres diákjaink vannak, akik nem csak városi versenyeken, hanem a városból, megyéből kilépve is szép sikereket tudnak elérni.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.