Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Február 20. 10:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egyik villalakó sem bízik a győzelemben?

Egyik villalakó sem bízik a győzelemben?

A jövőt tervezgeti, de győzelem nemigen szerepel benne.

A villalakók többsége, úgy tűnik, nem bízik abban, hogy övé lehet a főnyeremény. Hiszen már beköltözésük előtt elhatározták, nem keseregnek, ha nem kerülnek a képzeletbeli dobogó felső fokára, a műsor után kezdődik az igazi élet, akkor derül ki, mennyit profitálhatnak az ismertségből.

A show vége valami újnak a kezdete is egyben – gondolják a ValóVilág szereplői, akiknek bizony konkrét elképzelésük van arról, hogy milyen élet vár rájuk a műsor után.

A listát toronymagasan a jótékonykodás és a médiában való elhelyezkedés vezeti. VV Charlotte beteg gyerekeken szeretne segíteni, eközben pedig DJ-ként, színésznőként vagy énekesnőként bontogatná a szárnyait.

– Mindenképpen valami értéket szeretnék létrehozni. Nagy vágyam, hogy megtanuljak énekelni, de egy szerepnek is örülnék, mondjuk a Barátok köztben – mesélte Charlotte a Nők Lapja Cafénak még a beköltözés előtt. Hozzá hasonlóan az első kieső, Alexa is szívesen nyújtana segítő kezet a rászoruló embereknek.

– Csak akkor kapsz, ha adsz is a világnak – ez a mottóm. Én mindig adok a hajléktalanoknak egy kis pénzt, vagy akár egy szendvicset. Az ismertségemet elsősorban nagy erejű adakozásra használnám fel – magyarázta Alexa, akinek nem titkolt célja, hogy Ördög Nóra nyomdokaiba lépjen, s ő is műsorvezető legyen.

Vele ellentétben a villa macsójának, Zsoltnak nincsenek ilyen jellegű tervei.

– Az a fontos, hogy az egy-két hónapos ismert létemet tudjam hasznosítani a munka terén. Egy a lényeg, hogy legyen állásom – mondta határozottan.Aurelio is gyerekeken segítene, annyi különbséggel, hogy ő nem kórházakat látogatna, hanem a nyeremény vagy a haknikon kapott pénz egy részéből orvosi készülékeket venne.

Iza is szinte bárkit pártfogolna, számára azonban mindez csak másodlagos szempont.

– Remélem, így sokkal több munkám lesz, így is sok van, de sikeresebb akarok lenni. És szupermodell – vetítette előre a terveit.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.