Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Január 01. 20:00, szerda | Helyi

Elfogás és ítélet két és fél nap alatt

Elfogás és ítélet két és fél nap alatt

Menekülés közben fogták el a tatabányai egyenruhások N. Viktort 2013. december 28-án, miután egy tatabányai élelmiszerüzletben szóváltásba keveredett egy vásárlóval.

A rendőrök akkor még nem tudták, hogy a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állítják majd elő. Elfogását követően derült ki, hogy mi történt a vita előtt.
A szóváltás jó alkalmat teremtett a férfinak arra, hogy kettő doboz parfümmel a kosarában fizetés nélkül távozzon a boltból. A pénztáros nem vette észre a lopást, az üzletvezetőt a rendőrök tájékoztatták arról, hogy a férfinál talált illatszer feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származott. A dolgozók gyors leltárt készítettek. Kiderült, hogy a termékből 2013. december 23-án vásároltak utoljára és a boltnak kettő doboz hiánya volt. Azok hiányoztak a készletből, melyek N. Viktor kabátjának zsebeiből kerültek elő.

A rendőrök épp indulni készültek a férfival a Tatabányai Rendőrkapitányságra, de a 32 éves gyanúsított kihallgatására várni kellett, mert egy másik üzlet is feljelentést tett ellene. Onnan egy doboz csokoládét próbált meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte. Visszatartani nem tudta, N. Viktor kiszaladt a boltból. A tatabányai férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség és kezdeményezte a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását. A férfit a Tatabányai Járási Ügyészség 2013. december 31-én bíróság elé állította, a bíróság pedig nem jogerősen elítélte.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.