Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 10. 09:57, szerda | Helyi

Elfogások napja

Elfogások napja

Őrizetben a tetten ért tolvaj

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette azt a 26 éves férfit, akit 2012. október 9-én hajnalban értek tetten a járőrök. Egy hírlaposhoz tört be, hogy onnan cigarettát tulajdonítson el.Még szólt a trafik riasztója, mikor a rendőrök megérkeztek a bűncselekmény helyszínére. A férfi épp az üzlet ablakán mászott ki kezében egy kartondobozt tartva, mikor a járőrök elfogták. Ruházatának átvizsgálása során megtalálták nála a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket, melyet lefoglaltak.A férfit gyanusítotti kihallgatását követően a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Bíró elé visszük a kéjelgőket

Két éjszakai pillangót is előállítottak és szabálysértési őrizetbe vettek 2012. október 9-én délután a Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának rendőrei. Bíró elé visszük őket.
A 28 éves alsónánai nőt és a 39 éves tatabányai asszonyt 2012. október 9-én az 1. számú főút mellett állították meg és igazoltatták a járőrök. Testüket árulták hiányos öltözetben. Tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették őket és kezdeményezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

- Őt is utolérte az igazságszolgáltatás

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei elfogták és őrizetbe vették azt a 37 éves tatabányai nőt, aki ellen a bíróság elfogatóparancsot adott ki. A vád szerint lopott, ezért kellett volna bíróság elé állnia.
A bíróság egy éve keresi az asszonyt, hogy ügyében ítéletet hozzon. 2012. október 9-én este a járőrök megtalálták őt, miután bekopogtak hozzá. Miután ajtót nyitott az egyenruhásoknak, akik közölték vele, miért keresik. Előállították őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

- Régóta kerestük

Számvitel rendjének megsértése miatt indult előbb rendőrségi, majd bírósági eljárás egy 53 éves tatabányai férfival szemben. 2011-ben gyanúsítottból vádlott lett, de a bíróság előtt nem jelent meg.
Elfogatóparancsot adott ki ellene a bíróság még 2011-ben. Tudták ezt a rendőrök is, akik 2012. október 9-én este a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közelében állították meg és igazoltatták a férfit. Adatai ellenőrzése során bizonyosságot nyert, hogy a bíróság továbbra is keresi őt, a járőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.