Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Július 01. 08:43, hétfő | Helyi

Elfogták a rendőrök azokat, akiket el kellett

Elfogták a rendőrök azokat, akiket el kellett

A bíróság adott ki elfogatóparancsot azok ellen a személyek ellen, akiket 213. június 29-én fogtak el a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

Az utcán sétálgattak, azt gondolván, nem éri utol őket egyenruhába bújt végzetük.

Egy 30 éves tatabányai férfi épp a járőrök előtt kívánt átkelni a gyalogátkelőhelyen. A túloldalra nem jutott át, a fogdába viszont igen. Felismerték őt az egyenruhások, akik szolgálatba lépésük előtt átnézték a körözés alatt állók fényképmellékletét. Miután a rendőrök adatai ellenőrzésével megbizonyosodtak arról, hogy ő az a férfi, akit a Tatabányai Törvényszék lopás elkövetése miatt keres, elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételét követően a járőrök a fogdába vitték a keresett személyt.

Egy 41 éves tatabányai férfit szintén a belvárosban fogtak el az egyenruhások. Róla szintén tudták a rendőrök, hogy bűncselekményt követett el. Ellene a Salgótarjáni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot magánokirat-hamisítás elkövetése. A keresett személyt a járőrök előállították a rendőrségre, majd őrizetbe vételét követően a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájába zárták.

Oroszlányból került a tatabányai zárkába egy 42 éves oroszlányi férfi. Őt a Tatabányai Járásbíróság kereste közokirat-hamisítás elkövetése miatt. Akkor fogták el az oroszlányi rendőrök, mikor ellenőrizték a hajléktalanszállót. A férfit elfogták az egyenruhások, majd a bíróság további utasításáig a tatabányai fogdán helyezték el.

Tatán egy szabálysértő gépjárművezetőről derült ki, hogy Budapest VII. kerületi Rendőrkapitánysága elfogatóparancsot adott ki ellene közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az 57 éves budapesti férfi Tata főútján közlekedett 2013. június 29-én, mikor egy gyalogátkelőhelyhez érve lassítás nélkül elhajtott a többi autós mellett, akik azért álltak meg, hogy a zebrán átengedjék a járókelőket. Az egyenruhások megállították és intézkedés alá vonták. Az általa elkövetett szabálysértés miatt helyszínbírsággal szankcionálták, majd az ellene kiadott elfogatóparancs miatt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételét követően a fogdába vitték, míg a budapesti kollégák érte nem jöttek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.