Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Február 10. 10:29, hétfő | Helyi
Forrás: www.police.hu

Elfogták a tatabányai néni feltételezett gyilkosát

Elfogták a tatabányai néni feltételezett gyilkosát

A rendőrök elfogták, és őrizetbe vették B. Gábort. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Gábor ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 5-én tatabányai lakásában bántalmazott egy 73 éves asszonyt, aki belehalt sérülésibe.

Az áldozatot 2014. február 6-án délelőtt találták meg a rendőrök, miután gondozója aznap hiába csengetett be az idős nénihez, ő nem nyitott ajtót. Aggódott amiatt is, mert előző napi ebédjét érintetlenül találta a lakás bejárati ajtaja mellett. A tűzoltók és a rendőrök egy emelődaru segítségével az ablakon át bejutottak a lakásba, ott találták meg az idős asszonyt a földön fekve.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a helyszíni szemlével egy időben adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során felmerült a gyanú, hogy a bűncselekményt a 26 éves férfi követte el. B. Gáborról a nyomozók kiderítették, hogy korábban Tatabányán élt és 2011. december 6-án kirabolta a 73 éves nénit. Azt is kinyomozták, hogy a férfi Budapestre költözött, ott fogták el a rendőrök 2014. február 7-én. Gyanúsítotti kihallgatásán B. Gábor tagadta a bűncselekmény elkövetését. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A bíróság 2014. február 10-én 30 napra elrendelte a gyanúsított fogva tartását.

A cikkhez kapcsolód videó megtekinthető ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.