Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 22. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Elismerés a rendőröknek

Elismerés a rendőröknek

Rendőrtiszteket jutalmazott a tatabányai polgármester a városi rendőrkapitányság állománygyűlésén.

Az elismerést Hufnágel Ákos rendőr őrnagy, kapitányságvezető-helyettes és Pappné dr. Káin Gyögyi rendőr alezredes, a városi kapitányság igazgatási osztályának vezetője vehette át Schmidt Csabától. Az eseményen jelen volt Farkas Gábor rendőr ezredes megyei főkapitány és dr. Forrai Zsolt városi rendőrkapitány.A polgármester elmondta, hogy az önkormányzat ilyen formában is szeretné kifejezni elismerését a rendőrségnek a tavalyi évben végzet jó munkájáért. Schmidt Csaba szólt arról is, hogy a két fél között nagyon jó az együttműködés, melynek eredményeit már tapasztalhatják a tatabányai emberek. Többek között megemlítette, hogy nagy gyakorisággal találkozhatnak gyalogos járőrrel az utcákon, és a közelmúltban új körzeti megbízotti irodát adtak át Felsőgallán. A polgármester emlékeztetett arra, hogy az önkormányzat együttműködési megállapodást kötött a megyei és városi rendőrkapitánysággal, így a rendőrség a tatabányai szolgálati hellyel rendelkező rendőrök számára bérlőkijelölési jogot kapott huszonhat megyeszékhelyi bérlakásra. Schmidt Csaba kiemelte, hogy a közbiztonság területén fontosnak tartja az önkormányzati szerepvállalást, ennek példájaként ismertette, hogy a város több pontján térfigyelő kamerarendszer segíti a lakosság nyugalmának megőrzését. A polgármester hangsúlyozta, hogy az önkormányzat és a rendőrség az elkövetkező időszakban is tovább bővíti az intézményi együttműködését, hiszen közös felelősségvállalással kell erősíteni a város közbiztonsági helyzetét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.