Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Február 16. 10:57, hétfő | Helyi

Elkapták a kábítószer fogyasztókat és a dílereket is!

Elkapták a kábítószer fogyasztókat és a dílereket is!

A tatabányai nyomozók több száz adag kábítószer piacra kerülését akadályozták meg.

Egy tatabányai lakásban és egy garázsban tartottak házkutatást a nyomozók 2015. február 11-én este. Mindkét helyszínen kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. A lakásban 153,3 gramm amfetamin származékot, míg a garázsban pedig 54,6 gramm, a nyomozók által alkalmazott gyorsteszt alapján THC tartalmú növényi származékot találtak a rendőrök, akik kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a 35 éves P. Zoltánt és a 29 B. Petrát. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten elismerték, hogy terjesztés céljából tartották ingatlanjaikban a kábítószert. A gyanúsítottakat a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2015. február 14-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Másnap további két férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. A gyanú szerint ők azok, akiktől P. Zoltán és B. Petra a kábítószert vásárolta. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a füvet a 36 éves tatabányai D. Viktortól szerezték be, a fehér por Bajról, a 21 éves S. Dánieltől származott. Őket kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kezdeményezésére és a Tatabányai Járási Ügyészség indítványozására a Tatabányai Járásbíróság 2015. február 13-án elrendelte a négy gyanúsított előzetes letartóztatását.

A videó megtekinthető ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.