Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Október 16. 08:45, szerda | Helyi

Elkészült Közép-Európa legnagyobb gumiabroncs-raktára Bajon

Elkészült Közép-Európa legnagyobb gumiabroncs-raktára Bajon

Az Abroncs Hungária Kereskedőház Kft. Bajon befejezte logisztikai központjának fejlesztését, amely Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb gumiabroncs-raktára lett - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.

A vállalat közleménye szerint a 20 ezer négyzetméteres logisztikai központ 45 embernek biztosít munkalehetőséget. A közel 2 milliárd forintos beruházás mintegy 500 millió forintos európai uniós és állami támogatással valósult meg.
A baji logisztikai központ a magyarországi partnerek és a kft. saját szolgáltató telepeit szolgálja ki, valamint a környező országokba történő export bázisa. A telepen gumiabroncsok tárolása, szervizelése, komplett kerekek bértárolása történik.
Az Abroncs Hungária Kereskedőház Kft. 1991-ben alapított, száz százalékban magyar magánszemélyek tulajdonban lévő vállalkozás, induláskor gumiabroncsok importjával foglalkozott, majd 2002-ben a saját tulajdonú baji telephelyen kezdték meg a logisztikai szolgáltatások fejlesztését.
A cég 2012-ben 5,3 milliárd forintos árbevételt ért el, a közép-európai térség legnagyobb gumiabroncs logisztikai bázisát működteti. Jelenleg hat saját kiskereskedelmi telephelyet és szolgáltató egységet üzemeltetnek Budapesten, a fővároson kívül három telepet üzemeltetnek vidéki nagyvárosokban és 1300 viszonteladóval állnak kapcsolatban.
A kft. résztulajdonos a több mint 200 partner számláló PNEUS EXPERT hálózatban, valamint működteti a gumi.hu webáruházat. A társaság számos területen piacvezető a magyar gumiabroncspiacon, részesedése mára megközelítette a 20 százalékot. Folyamatosan rendelkezésre álló gumiabroncskészletük meghaladja a 100 ezer darabot.
A cégcsoport számára kiemelt stratégiai terület a flotta üzletág, ebben a formában 25 ezer autóval foglalkoznak négy budapesti telephelyen és 70 vidéki szervizben. Csúcsszezonban Budapesten több mint 1000 autót képesek egy napon belül átszerelni. Számukra bértárolást és a gumicserén kívül gyorsszerviz-szolgáltatást végeznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.