Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 26. 15:15, péntek | Helyi

Elterelte az eladók figyelmét

Elterelte az eladók figyelmét

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2012. aug. 27-én, délután három óra körül 100000.Ft-ot tulajdonított el egy tatabányai bolt kasszájából.

Az üzlet kamerája rögzítette a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Azonosításában a lakosság segítségét kéri a Rendőrség.

A férfi egy tízezrest nyújtott a pénztáros felé, majd angolul beszélve a bankóra mutogatott és a kasszába is megpróbált belenyúlni. A vásárló végül fizetett, majd távozott. A kasszás ugyan furcsának találta a férfi viselkedését, mégsem gyanakodott semmire, egészen addig, amíg a pénztár zárásakor össze nem számolta a bevételt. Ekkor tűnt fel neki, hogy 100.000. forint hiányzik belőle.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopással a képen szereplő férfit és társát gyanúsítja, és egyben a lakosság segítségét kéri azonosításukban. Aki felismeri a képen látható személyeket, tartózkodási helyükről információval rendelkezik, kérjük haladéktalanul hívja a 107-es, vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét. A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan, az ügytől elkülönítve kezeli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.