Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 04. 16:00, kedd | Helyi

Eltűnés miatt keresték, lopás miatt bevitték

Eltűnés miatt keresték, lopás miatt bevitték

Hetek óta kerestek a rendőrök egy 17 éves fiatalembert, mert nem ment vissza a komáromi nevelőotthonban. Hétfőn délután találták meg őt Oroszlányban, miután vasat lopott.

A fiú augusztus 18-án kapott engedélyt a nevelőotthontól, hogy meglátogassa Oroszlányban élő édesanyját, de úgy döntött, hogy nem megy vissza az intézetbe. Azóta rokonoknál, barátoknál lakott.

Hétfőn délután barátjával pénzszerzési lehetőséget keresve úgy döntöttek, hogy elmennek a régi oroszlányi szállító üzem területére „vasazni”. Össze is szedtek néhány vaslemezt, majd elvitték azokat a közeli méhtelepre.

Pechükre az oroszlányi rendőrök épp ellenőrizték a fém-felvevőhelyet, így őket is elszámoltatták. Gyorsan kiderült, hogy a vaslemezeket lopták, a 17 éves fiúnak pedig a komáromi nevelőotthonban lenne a helye.

A fiatalember ellen lopás miatt eljárást indított az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, majd a rendőrök visszavitték őt Komáromba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.