Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 15. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Elválik a zenészlegenda

Elválik a zenészlegenda

Nők milliói szívét dobogtatja meg játékával Kenny G, ám a saját feleségét nem tudta megtartani.

Stevie Wonder és felesége után egy újabb elszakíthatatlannak hitt páros került át a veszteség rovatba a sztárházasságok könyvelésében. Kenny G ugyanis beadta a válókeresetet. A legendás szaxofonosnak kereken húsz év után lett elege a házaséletből, és inkább Lyndie nélkül folytatná. A hivatalos papírokon a kibékíthetetlen ellentétek rubrika lett beikszelve, ami annyit tesz, hogy valaki aktívan is kikacsingatott a hűségesküből. Aki nagy valószínűséggel a zenész lehetett, ugyanis az asszony már januárban otthagyta, de eddig nem terelték jogi útra a szakítást.
Kenny-nek elviekben nem fog sokba kerülni a válás, csak asszony- és két gyerektartást kell majd fizetnie. Ugyanis volt házassági szerződésük, ami bebiztosítja a modern zenetörténelem legsikeresebb instrumentális művészének a vagyonát. Annak ellenére, hogy az ötvenmillió dollárja jelentős részét már nem egyedülállóként szerezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.