Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Április 16. 09:10, kedd | Helyi

Elvesztette kisfiát az esztergomi apuka

Elvesztette kisfiát az esztergomi apuka

Egy ötéves kisgyermeket vitt be állampolgár az Esztergomi Rendőrkapitányság épületébe. Keservesen sírt és édesapját kereste. A rendőrök visszavitték szülőjéhez.

Kiderült, hogy az apuka két gyermekével a buszra kívánt felszállni. Előbb ötéves gyermekét segítette fel a járműre, majd a babakocsiban ülő kétévest tette volna fel, de a buszvezető nem vette észre a hátsó ajtónál lévő férfit, becsukta előtte az ajtót, majd kihajtott a buszmegállóból. Az apa kétségbeesve kiabált a sofőrnek, de ő nem hallotta meg, a kisgyerekkel együtt haladt a belváros felé.
A kisfiú később leszállt a buszról, a rendőrség utcájában sétálgatott zokogva, mikor egy állampolgár rátalált. A járőrök autóba ültették és elindultak vele otthona felé, de nem kellett a lakásig vinni. A fiát kereső apuka, amint meglátta a rendőrautót, integetni kezdett és megállította őket. Örömére a járőrautóból az egyenruhások mellett fia is kiszállt, így együtt folytathatták tovább útjukat.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.