Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 15. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: www.police.hu

Elvitte barátja autóját

Elvitte barátja autóját

Rosszul végződött a tatai házibuli.

V. Ferencet a tatai rendőrök fogták el 2014. december 4-én, miután az egyenruhások szabálysértés elkövetésén tetten érték. A 23 éves tardosi férfi személygépkocsival közlekedett a városban, melynek során átlépte a záróvonalat és úttartása azt követően is bizonytalan maradt. V. Ferenc a rendőröknek elmondta, hogy a kocsi nem az övé. Egy barátjától vitte el, aki minderről semmit sem tudott. Jogosítványt nem tudott adni az egyenruhásoknak, vezetői engedéllyel ugyanis sosem rendelkezett. Azt is bevallotta, hogy az éjszaka folyamán barátjánál házibulit tartottak. Megünnepelték, hogy a gyerekkori ismerős albérletbe költözött.

Már hajnalodott, mikor V. Ferenc 20 liter sör elfogyasztása utánenni akart, de a lakásban nem maradt élelem. Ekkor vette magához barátja autójának indítókulcsát és indult el egy közeli gyorsétterembe. Előállítását követően a Tatai Rendőrkapitányság záróvonalon való áthaladás és vezetői engedély nélküli gépjárművezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a férfi ellen, továbbá közigazgatási eljárás is indult ellene mert járművezetés közben nem használta a biztonsági övét.

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Ferenc ellen, melyet 2014. december 10-én vádemelési javaslattal fejezett be, és küldött meg a Tatai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.